Personalizare OJS

Perfecționarea platformei OJS pentru a răspunde specificațiilor și așteptărilor dumneavoastră este esențială. O abordare detaliată a personalizării include:

  • Design Interfață Utilizator: Adaptăm aspectul vizual al platformei pentru a reflecta identitatea și estetica publicației dumneavoastră. Acest lucru poate include schimbarea schemei de culori, fonturilor și elementelor grafice pentru a crea o interfață atrăgătoare și ușor de navigat.

     

  • Configurare Fluxuri Editoriale: Înțelegem că fiecare publicație are un set unic de procese editoriale. Lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a configura și a optimiza fluxurile de lucru în OJS, asigurându-ne că platforma susține eficient activitatea redacțională și procesul de revizuire.

  • Optimizare Performanță: Viteza și responsivitatea site-ului sunt cruciale pentru experiența utilizatorilor. Ne concentrăm pe optimizarea performanței platformei pentru a asigura încărcarea rapidă a paginilor și o navigare fără întârzieri.

  • Suport și Întreținere Continuă: Oferim asistență continuă pentru a răspunde la orice întrebări și pentru a rezolva rapid problemele tehnice. De asemenea, ne asigurăm că platforma dumneavoastră OJS rămâne actualizată cu cele mai recente actualizări de securitate și funcționalitate.

Prin această abordare meticuloasă, ne asigurăm că platforma OJS nu doar că îndeplinește nevoile actuale ale publicației dumneavoastră, dar este și pregătită să se adapteze la cerințele viitoare.