Statistici de utilizare globală

Platforma Open Journal Systems (OJS), gestionată cu expertiză de OJS-Romania.ro, demonstrează o prezență semnificativă în peisajul academic global. Cu 12,948,677 de înregistrări (articole) gestionate, OJS se impune ca un pilon central în diseminarea cunoașterii științifice.

Universitățile, institutele de cercetare și editorii academici se bazează pe OJS pentru gestionarea eficientă a fluxurilor editoriale complexe. Cu peste 62,575 de jurnale unice gestionate în cadrul platformei, OJS-Romania.ro demonstrează nu doar capacitatea sa de a sprijini o varietate largă de discipline și domenii de studiu, dar și angajamentul său de a asigura o reprezentare diversă și incluzivă în lumea academică.

Creșterea numărului de înregistrări de la an la an evidențiază nu doar popularitatea în creștere a platformei OJS, ci și încrederea pe care comunitatea academică o acordă pentru transparență, accesibilitate și conformitate cu standardele academice globale. De la 1,648,371 de înregistrări în 2022 la 1,732,927 în 2023, este clar că OJS nu este doar o platformă de publicare – este un partener de încredere în diseminarea cunoștințelor.

Angajamentul OJS-Romania.ro față de excelența în servicii se reflectă nu doar în numerele impresionante, dar și în calitatea și continuitatea suportului oferit. Fie că este vorba de migrare, personalizare, sau suport tehnic, echipa noastră se asigură că fiecare jurnal și fiecare articol își atinge potențialul maxim de impact și vizibilitate.

Folosirea la nivel global

Peste 8 milioane de articole au fost publicate cu ajutorul platformei Open Journal Systems. Peste un milion de oameni de știință din aproape fiecare țară de pe planetă consideră OJS o platformă sigură.

Sursă: Pkp.Sfu.Ca

180+

Platforme Open Journal System instalate pe teritoriul României.
Sursă: Harvard Dataverse

30.000+

Platforme Open Journal System active la nivel global.

5.000+

Platforme Open Journal System active la nivelul Europei.

8M+

Articole publicate la nivel global prin intermediul platformei.