Training și consultanță pentru platforma OJS

Elevați competența echipei dvs. cu sesiunile noastre de training pentru OJS, concepute pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a naviga și a utiliza eficient platforma. Cu un curriculum adaptabil, de la funcțiile de bază la cele mai complexe aspecte ale OJS, ne asigurăm că fiecare membru al echipei va obține înțelegerea profundă necesară pentru a gestiona cu succes procesele editoriale.

În plus, ne oferim disponibilitatea pentru a vă ghida în abordarea provocărilor unice și în optimizarea fluxurilor de lucru. Fie că aveți nevoie de sfaturi pentru a îmbunătăți eficiența procesului editorial, pentru a personaliza interfața OJS sau pentru a integra noi funcționalități, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar.

Serviciile noastre de training și consultanță sunt mai mult decât simple sesiuni informative; ele reprezintă un parteneriat dedicat succesului publicației dvs. în peisajul academic digital. Împreună, vom asigura că platforma OJS nu este doar un instrument, ci un catalizator puternic pentru misiunea și viziunea dumneavoastră editorială.